keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ensimmäisiä lehtiä pukkaa..

5.3.2013
ENSILEHDET
Reilu pari viikkoa on mennyt ja lehtiä alkaa näkymään. Parhaiten alkuun on päässyt Pequante ja Aji Cristal. Muutkin kasvaa, mutta vähän hitaammin. Saapas nähdä, kuinka myöhäiseksi sato menee. Tuntuu muiden blogeja lukiessa, että oon hiukan jäljessä kasvatuksen suhteen.
PS.Vieläkin kasvihuonekuume riivaa.

3 kommenttia:

  1. Itse viime vuonna ensimmäisellä kasvatuskaudellani laitoin chilit idätykseen vasta juuri helmi-maaliskuun vaihteessa. Satoa alkoi tulla heinäkuussa ja elokuussa toden teolla. Satoaminen jatkui lokakuulle. Sinä olet vielä pidemmällä, kuin minä tuolloin.

    Kyllä sinä ihan hyvin kerkeät satoa saamaan. Ei tarvitse siitä huolia. :)

    VastaaPoista
  2. Aikainen aloitus tuo mukanaan omat ongelmat. Ei ole häpee alottaa vähän myöhemmin. Myöhemmin aloittava pääsee antamaa kevätaurinkoa taimilleen, jolloin keivovaloa ei välttämättä tarvita lainkaan. Jatkuvuus on tärkeää ja liian aikaisin aloittava voi törmätä vaikeuksiin jos ei pysty tarjoamaan suotuisia oloja koko ajan kasvaville taimille.

    VastaaPoista
  3. Mukava kuulla, että aikataulu on ihan ok ja kiitoksia opastuksesta. Mä luulen, että sitä tarvitaan tällä kasvukaudella vielä monta kertaa. :)

    VastaaPoista